Projecte esTICenllaçat
Projecte esTICenllaçat. 2016. Font: CTecno. License: All rights reserved.

Els i les voluntàries de CTecno posaran els seus coneixements i trajectòria professional en mans de les entitats socials per tal de millorar la seva gestió interna, comunicació i tècniques de captació de fons. De moment, la Fundació Real Dreams, col·laboradora del projecte, ha obert una convocatòria de projectes entre les ONG per a detectar quines són les seves necessitats a cobrir. La selecció de les entitats beneficiàries anirà a càrrec d'un jurat especialitzat en tecnologia i acció social.

Paral·lelament s’ha obert una crida al voluntariat entre els professionals i les empreses sòcies que vulguin participar en la iniciativa. Els requisits per participar a la borsa de voluntariat són disponibilitat, motivació i compromís i coneixements TIC com ara creació i manteniment de blocs, gestió de newsletter, monitorització de xarxes socials o eines de captació de fons, entre moltes altres. Els i les voluntàries s'incorporaran a equips de treball de quatre persones i un líder de grup.

Els interessats en esTICenllaçat tenen una cita el 19 d’abril a les 18:30 hores, al Palau Macaya en la I Jornada esTICenllaçat. L’esdeveniment, a més de ser una trobada entre voluntaris i ONG per teixir sinèrgies i entendre els projectes, comptarà amb un exemple pràctic.