Setmanari Punt TIC - núm. 683

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
02 de gener - núm. 683

 
 
Del 19 al 25 de març tindrà lloc l`All Digital Week 2018
 
Què ens porta el primer trimestre de 2018?
 

Amb el nou any, els Punt TIC engegueu una nova programació i, com sabeu, des de l'Oficina de Dinamització us podem donar un cop de mà amb la difusió. Feu-nos arribar informació sobre les vostres activitats! A nivell internacional ens esperen algunes campanyes interessants, com ara, el Dia de la Internet Segura el 6 de febrer i l'ALL DIGITAL Week del 19 al 25 de març.

 
 
Part de la portada del recull de materials del curs `Nous artesans digitals`
 
Compartim el material del curs 'Nous artesans digitals'
 

10 dinamitzadors i dinamitzadores han participat en el curs 'Nous artesans digitals'. Des de l'Oficina de Dinamització de Punt TIC volem posar a l'abast de tota la nostra comunitat els recursos que s'hi ha treballat sobre programació, robòtica, 3D, realitat virtual i augmentada, i la Internet de les Coses. Us compartim un recull amb el material, que es pot anar enriquint amb les vostres aportacions!

 
 
Vídeos Punt TIC de 2017
 
Repassa els vídeos Punt TIC de 2017!
 

Al llarg de l'any 2017, al portal web de Punt TIC hem volgut apropar-vos les novetats del món de la tecnologia social, la programació i la robòtica, la innovació social digital... Hem fet vídeos amb entrevistes a experts/es, resums de les jornades més destacades de la comunitat Punt TIC i reportatges sobre altres projectes que posen la tecnologia al centre. Us convidem a tornar-los a veure!

 
 
 
LA XARXA
 

Recomana el Setmanari Punt TIC!

Recomana el Setmanari Punt TIC!

Cada setmana arribem a la teva bústia amb les novetats de la xarxa Punt TIC i també amb notícies destacades del sector i propostes que poden ser del teu interès. Si coneixes a algú a qui també li pugui interessar aquesta informació recomana'ls subscriure's al Setmanari Punt TIC!Publica al portal Punt TIC!

Publica al portal Punt TIC!

Explica'ns en primera persona quines activitats i propostes teniu al vostre Punt TIC per a aquest nou any. Entra a la web de Punt TIC amb el teu usuari i contrasenya i clica a l'enllaç d'afegir contingut que trobaràs al teu perfil. Omple els camps disponibles i envia'l per a la seva publicació!JdIS

Suma't al Catàleg de persones expertes i referents de Punt TIC!

L'objectiu del catàleg és identificar i mostrar el potencial de les persones que formen part de la Xarxa Punt TIC. Es tracta d'una eina virtual, on els dinamitzadors/ores podeu crear la vostra fitxa, tot donant a conèixer la vostra experiència professional i coneixements.Punt TIC a les xarxes

Contacte i xarxes

Tens algun dubte o consulta? Vols estar al dia d'allò que fem o publiquem? Punt TIC el trobaràs també a Facebook, Twitter, LinkedIn i Youtube. Segueix-nos! I ja saps, que per a qualsevol dubte ens pots escriure per aquests canals o a través del correu electrònic oficina.tecnica@punttic.cat. 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Facebook  
Twitter  
Linkedin  
You Tube

Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC