#Jdis

Com gaudir de la #Jdis

El programa d'enguany està ben carregat d'experiències i esperem que siguin del gust de tothom. S'ha procurat que puguin ser estimulants per a tot tipus de punts i les seves especialitats.

També hem preparat uns espais de networking dinamitzats pels mateixos dinamitzadors que no us podeu perdre. Així que recomanem pensar quins tallers i espais voleu gaudir abans de venir a la jornada per a no perdre's el que realment us interessi.

Les recomanacions a l'hora de triar els tallers són:

  1. tria l'espai de networking del teu territori, així podràs compartir quins són els vostres projects i conèixer altres Punt TIC que tenen una població similar o com a mínim que són a prop teu.
  2. en les dues franges de tallers restants tria aquells que consideris més interessants per a tu, o el teu Punt TIC
  3. si ets nou a la Xarxa Punt TIC o necessites fer una mica d'actualització de "què és Punt TIC", o com funciona. Et recomanem que triis l'itinerari de l'"Aula Punt TIC" del programa on els tres tallers proposats són: introducció a la xarxa, funcionament del maquinari, la figura del dinamitzador.

(Aquesta tria de tallers es farà físicament a l'espai Bital en el moment de la recepció.)

Finalment, per la tarda hem preparat un parell de tallers participatius en els que aquells que ho desitgeu podeu inscriure-us. (Hi haurà places limitades).
Els que ho desitgeu i,  sobre tot aquells que us quedeu als tallers de la tarda, podeu apuntar-vos al dinar networking, caldrà fer-ho constar a la inscripció.

També hem organitzat un espai d'altaveu per a aquells que vulgueu fer difusió de projectes vostres que estigueu desenvolupant i els vulgueu mostrar durant la jornada.

jdis#JDIS a la xarxa

Com cada any, recorda que pots seguir i compartir tot allò referent a la jornada de la internet social a les teves xarxes! Ens ajudaràs a veure que és el que més ha interessat i el que més ha destacat.
Recorda utilitzar l'etiqueta #jdis que aglutinarà tots els continguts!