Presentació

Punt TIc i PResó

Una nova edició d'aquesta, ja habitual, jornada on diferents professionals de les TIC i la dinamització es troben per compartir metodologies i experiències, eines i recursos per a inspirar-se uns als altres i aprendre i crèixer conjuntament.

La IX Jornada Punt TIC i Presó, del 6 de Juny, organitzada de forma conjunta per la Xarxa Punt TIC de la Direcció General de Societat Digital, Departament de Presidència, i la CoP TIC i Presó del programa Compartim  i el CEJFE, Centre d'estudis Jurídics i formació especialitzada, del Departament de Justícia, ens ofereix diferents viatges per apropar-nos a metodologies innovadores d'aprenentatge a través de les TIC i el Joc.

Innovació en les accions educatives? Recursos educatius digitals? Gamificació? Realitat Virtual? Apps en l'àmbit social? Robòtica educativa?

Aquests són alguns dels temes i contextos, conceptes i recursos que es posaran a l'abast dels participants per a reflexionar i aprendre, també hi tindrà una atenció especial al paper de les dones en les TIC, ja que és una de les línies de treball a impulsar en la nostra societat.

Podem fer front a les infinites possibilitats que les tecnologies i les noves maneres de treballar ens ofereixen. Només necessitem obrir la mirada, explorar, testejar i aprendre a partir de la indagació i de l'anàlisi de les millors pràctiques.

Aquesta jornada ha estat dissenyada per tal d'aconseguir que els participants puguin obrir un camí cap a la innovació i cap al seu creixement professional. És un repte, ens acompanyes?

Jornada oberta i gratuïta, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (c. Ausiàs Marc, 40, Barcelona)

Destinataris (per ordre de prioritat)

  1. Professionals dels equips multidisciplinaris dels centres penitenciaris i de la Xarxa Punt TIC
  2. Membres de la Xarxa CatLab
  3. Altres professionals interessats
  4. Estudiants post-secundària