Woman Lider TIC
Woman Lider TIC. Autor: Dones en Xarxa. 2015. Tipus de lletra: Dones en Xarxa. Llicència: Tots els drets reservats.

Just en la setmana que Barcelona acull l’Smart City Expo i la ciutat està totalment sensibilitzada amb les oportunitats que aporta la tecnologia, Dones en Xarxa ens convoca per a donar un pas més enllà i visualitzar aquestes posibilitats des de i per a les dones, a donar a conèixer la seva visió i opinió, i a crear un espai més social, on es reivindica el paper de les dones i s’anima a aprofitar aquestes avantatges i a crear-ne de nous, i a superar dificultats, com bé descriu l’eslògan de les jornades.

Les organitzadores afirmen que:

Compartim coneixement, generem innovació. Convidem a dones d'èxit en el món de la tecnologia, perquè a través de les seves experiències i projectes ajudaran a que aparegui el millor de nosaltres; perquè si elles comparteixen el seu coneixement, promourem talent i innovació.

Les Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC són la culminació d’una dècada de treball de l’Associació Dones en Xarxa, en pro de l’ús de la tecnologia com una gran oportunitat per a les dones tant en l’àmbit personal com social i professional. Les inscripcions ja estan obertes a través del web que, en col·laboració amb la Xarxa Punt TIC, han elaborat: http://womanlidertic.internetsocial.cat/