Logotip INNED2
Logotip INNED2.

INNED2 serà una trobada participativa i dinàmica on poder compartir i viure les diferents experiències innovadores, amb ponents convidats però també amb espais per a l’intercanvi.

Hi haurà dues modalitats per poder explicar-hi una experiència educativa:

  • Ensenyar una experiència: Mostrar evidències d’una experiència duta a terme a l’àmbit educatiu en format "Mostra". Es tracta d’un format similar a l’utilitzat habitualment pels pòsters. Aquestes evidències poden ser objectes, fotografies, pòsters... La sessió tindrà lloc divendres a la tarda.
  • Presentar una experiència: Compartir una experiència realitzada a l’àmbit educatiu en format de presentació Pechakucha, que consisteix en exposar un treball de manera senzilla i informal. La sessió tindrà lloc el dissabte al matí.

Trobareu més informació i la documentació que cal emplenar en aquest enllaç.

El grup EMA (Entorns i Materials per a l’Aprenentatge) de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona organitza aquesta segona edició d'INNED2, simposi pensat i creat com a punt de connexió entre la recerca educativa i les experiències innovadores. Se celebrarà a Barcelona, a CosmoCaixa, el 25 i 26 de novembre de 2011.

INNED2 se centrarà en la innovació metodològica emmarcada en quatre eixos:

  1. Implicació activa de l’alumnat
  2. Noves maneres d’organitzar l’espai i el temps
  3. Avaluació per aprendre
  4. Atenció a la diversitat