Projecte de micro finançaments Meet and Code
Projecte de micro finançaments Meet and Code. Llicència: Tots els drets reservats.

El 43% de les persones europees no tenen habilitats digitals bàsiques i més de 71 milions d'estudiants a Europa necessiten desenvolupar el seu aprenentatge digital.

Per aquesta raó, el projecte Meet and Codeco-creat per SAP i Haus donis Stiftens gGmbH, que coordinen el procés de donació, juntament amb la xarxa TechSoup Europeconvida a les organitzacions sense fins de lucre locals de tota Europa a sol·licitar micro finançaments per a organitzar esdeveniments que fomentin l'interès i l'accés a les habilitats digitals entre el jovent europeu. 

Durant els últims 3 anys, més de 138.000 joves han participat en 3000 esdeveniments de programació. Per quart any consecutiu, Meet and Code convida a les organitzacions sense ànim de lucre locals de tota Europa a presentar els seus esdeveniments de programació per a infants i joves de 8 a 24 anys.

Com sol·licitar aquest ajut?

Es pot sol·licitar en línia a través d'aquest web fins al 10 de setembre de 2020. Cada proposta aprovada, rebrà una subvenció de fins a 500 euros

Els Premis Meet and Code reconeixen les idees d'esdeveniments més creatives i innovadores. Les entitats guanyadores en cada categoria, rebran un premi en metàl·lic de 2000 euros. Aquestes són les cinc categories de premis: Girls do IT !, Comunitat, Diversitat i Codi per al Planeta i Codi per a Europa.