Entrevistant la Nelly Villegas
Entrevistant la Nelly Villegas.

El 29 de juny es va realitzar una reunió informativa sobre el 6è Congrés de la Gent Gran al Punt TIC-Òmnia A.V. Pomar, a Badalona. S'hi va presentar el congrés i els tres temes en què es centrarà i, a continuació, els i les participants van poder debatre i donar les seves opinions. També es van fer entrevistes individuals per tal de conèixer què fan les persones grans que van participar a la dinàmica per viure l'envelliment de forma activa. Aquí podeu veure el vídeo que han publicat al bloc del congrés i que resumeix la trobada.

 

 L'Òmnia Pomar ha estat un centre d'aprenentatge i convivència per a la gent gran. Hi han après a crear i gestionar blocs, a retocar imatges digitals, a comunicar-se a través d'Internet, etc. La dinamitzadora Nelly Villegas explica que està fomentant que les persones grans escriguin la seva memòria personal. La majoria són persones que van migrar fa molts anys i amb aquesta memòria recorden com va ser el procés migratori i l'adaptació a Catalunya.

En aquest vídeo podeu veure l'entrevista realitzada a la Nelly, on explica les activitats que es fa a l'Òmnia Pomar i llança propostes i idees per fomentar encara més la participació de la gent gran.