Imatge d'una de les sessions de Formació Comunitària
Imatge d'una de les sessions de Formació Comunitària.

La trobada va servir per tancar i celebrar l'èxit d'aquesta nova formació, que s'ha desenvolupat durant els últims mesos arreu del territori català. La cloenda va comptar amb la participació del secretaria d'Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions públiques, Josep Maria Cívis, el director general de la mateixa àrea, Xavier Garriga, i el subdirector general d'Associacionisme i Cooperació Social de la Direcció General d'Accció Ciutadana, Ramon Vílchez.

També van estar presents més de 150 tècnics i tècniques dels programes de la SAC. La participació durant el transcurs de les sessions formatives ha estat, però, quasi el doble.

A continuació, podeu veure el vídeo que es va projectar durant la cloenda i que resumeix en poc més de deu minuts el contingut i objectius principals de la Formació Comunitària.

 

La Formació Comunitària tenia com a objectiu donar i potenciar sinèrgies i mètodes que possibilitin el treball comunitari. Si vols ampliar la informació sobre aquest tema, pots consultar el lloc web de la Formació Comunitària.