Imatge V Concurs d'Imatge Digital
Imatge V Concurs d'Imatge Digital.

Es podran aportar imatges de plats cuinats, menjades populars, estris curiosos o antics, la matança del porc, fer la tomata en conserva, paraments per a una menjada especial, rostides, calçotades,... qualsevol imatge relacionada d’una o altra manera amb l’activitat gastronòmica del poble.

La participació és gratuïta i oberta a tothom. Pot presentar imatges al concurs qualsevol persona, excepte els organitzadors i les persones que col·laborin en la puntuació. Cada participant podrà presentar un màxim de tres imatges, les quals hauran de ser inèdites i no guardonades en altres concursos. Es poden presentar fotografies en paper, o imatges en format digital, amb una resolució mínima de 1280x1024 ppp (càmera 3 Mpix mínim). S'acceptaran collages, muntatges, fotografies pintades o manipulades digitalment de manera que s'alteri el contingut de les imatges.

Les imatges hauran de tenir el títol de les mateixes escrit darrera la fotografia o al nom del fitxer. Es presentaran en paper o en un dispositiu d’emmagatzemament digital, tancades en un sobre, a l'exterior del qual s'escriurà un pseudònim. S'entregarà un altre sobre amb el pseudònim escrit a l'exterior i un full amb les dades personals:  nom i cognoms, adreça, data de naixement i telèfon de l'autor a l'interior.

En cas de presentar fotografies manipulades digitalment els participants poden presentar la foto original per a que el jurat pugui valorar el treball realitzat.

El regidor de noves tecnologies, Jordi Llorens, es mostra molt satisfet de la consolidació d’aquest concurs i de l’augment de participants en el mateix. El concurs és una manera d’apropar i fomentar l’ús de les TIC entre la nostra ciutadania, a més el concurs ajuda a que moltes persones aficionades al món de la imatge doni a conèixer els seus treballs i que tots els planers i les planeres puguem gaudir de les seves obres.