Logotip Sant Feliu OnLine
Logotip Sant Feliu OnLine.

Si estàs en situació d’atur, tens menys de 25 anys i t’agraden els ordinadors, Internet i les noves tecnologies de la informació, la Casa de Oficis 2010-11 del programa municipal Sant Feliu Ciutat Digital ofereix vint places per formar-se i treballar en la dinamització digital multimèdia del municipi.

Aquest 14 d'octubre s’iniciarà una nova Casa d'Oficis amb l'objectiu de capacitar professionalment a  vint persones desocupades, menors de 25 anys, i que tinguin un nivell de formació reglada de Graduat d’ESO, BUP o CFGM.

 

Beca formativa i contracte laboral

Durant un any, les 20 persones escollides tindran una beca formativa als primers sis mesos i un contracte laboral amb l’Ajuntament durant els sis mesos següents, per tal de que puguin formar-se i desenvolupar els coneixements adquirits en matèria de dinamització digital.

La Casa d’Oficis es basa en l'aprenentatge de continguts relacionats amb el programa municipal de noves tecnologies que s'està portant a terme a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat, així com el treball real al mateix àmbit. Amb una metodologia que combina la formació teòrico-pràctica i el treball real.

La finalitat del projecte és la de que aquests 20 joves sensibilitzin, dinamitzin, formin i donin suport en l'àmbit de les noves tecnologies als ciutadans/es, al teixit socio-econòmic i al món associatiu de Sant Feliu de Llobregat, així com la posada en marxa i manteniment d'espais TIC o punts de connexió a Internet.

Entre altres funcions i continguts, les persones participants a aquesta edició de la Casa d’Oficis desenvoluparan formació d’informàtica bàsica i Internet, assessorament tècnic als usuaris/àries dels punts d’accés a Internet, atenció al públic i dinamització ciutadana, manteniment bàsic preventiu i pal·liatiu d’ordinadors i xarxes, creació de continguts multimèdia i administració de materials formatius digitals en entorns virtuals d’aprenentatges (EVA), entre d’altres.

 

Aquelles persones interessades en ser alumnes-treballadors d'aquest programa s'han de posar en contacte amb el Centre Can Maginàs 93.685.07.83 i participar en el procés de selecció de les persones interessades en participar en el projecte.