Technovation 2017 busca mentores
Technovation 2017 busca mentores. Tipus de lletra: Instagram de Technovation.

Technovation anima les noies d'arreu del món a identificar un problema en la seva comunitat i crear una solució d'aplicació mòbil per fer-hi front. Ofereix un programa formatiu per tal que els grups de noies puguin desenvolupar el seu projecte. Aprenen a comunicar les seves idees i traduir-les en un pla de negoci. Ho fan en grups de màxim 5 noies i amb el suport de mentores voluntàries. A nivell de Catalunya i Espanya encara falta completar el grup de mentores. Per això, fan una crida a la participació.

Les mentores han de ser persones que tinguin coneixements del món de l'empresa o en l'àmbit de creació d'aplicacions mòbils i que vulguin compartir una mica del seu temps amb els grups de noies. La disponibilitat aproximada haura de ser d'entre 2-4 hores setmanals per acompanyar presencialment o virtualment als grups en la consecució dels diferents reptes setmanals.

El programa començarà el mes de gener i finalitzarà amb la presentació on-line dels projectes el 26 de abril. Seran 12 setmanes d'anar treballant en el projecte.

Les dinamitzadores Punt TIC podeu ser mentores i implicar participants del vostre punt en aquest engrescador viatge d'emprenedoria tecnològica. Com ho veieu? Us hi animeu? La inscripció es realitza a través de la plana web de la iniciativa.