El pròxim dimecres 22 de novembre, de 9.30 a 17 hores, el Col·laboratori Catalunya impulsarà una jornada per a treballar la innovació en l’àmbit de la salut i del benestar. T’ho expliquem!

Imatge de mans
Imatge de mans. 2021. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

El Col·laboratori Catalunya, impulsat per la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT, organitzarà el Col·laborathon, una jornada única per a treballar la innovació en l’àmbit de la salut i del benestar. L’esdeveniment, que forma part del projecte europeu ‘INTEGER - 4H - Interconnecting 4 Helix Innovation Ecosystems in European Regions’ coordinat per la Fundació i2CAT amb el suport de la Universitat Rovira i Virgili, es farà el pròxim dimecres 22 de novembre de 9.30 a 17 hores al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, que es troba al carrer Arquitecte Rovira número 2 a la ciutat de Tarragona. La jornada estarà dirigida a les entitats que treballin temes de salut i de benestar i l’objectiu serà desenvolupar un model d’innovació col·laborativa que impulsi la creació de projectes socials posant en relleu el seu potencial econòmic.

Així doncs, durant la jornada, s’identificaran mecanismes que contribueixin al creixement d’iniciatives i de projectes d’innovació social, es fomentarà la cocreació amb solucions innovadores que responguin als reptes socials de l’àmbit de la salut i del benestar, s’explorarà el potencial d’inversió en projectes socials, s’establiran vincles entre les iniciatives d’innovació social i els agents empresarials i es difondrà la metodologia proposada. També, es podrà escoltar la ponència ‘Fent possible el canvi: finançament innovador per a projectes d’impacte’ de Maite Fibla, fundadora de Ship2B Ventures, i es presentaran sis iniciatives socials de l’àmbit de la salut.

Les persones interessades a participar-hi poden apuntar-se a través d’aquest enllaç en línia.