SISOSCAT organitza la III Jornada Noves tecnologies i el tercer sector
SISOSCAT organitza la III Jornada Noves tecnologies i el tercer sector.

Hi haurà presentacions d’experiències concretes i taules rodones, per tal d'analitzar com les Noves Tecnologies i els mitjans de comunicació poden afavorir la inclusió de les persones que poden tenir més dificultats per accedir a la societat.

La jornada està adreçada a les entitats del tercer sector que treballen amb col·lectius immigrants, persones en risc d’exclusió social, i al món associatiu, fonamentalment a Catalunya però també a altres indrets del planeta. L'objectiu és compartir amb les entitats del tercer sector diverses experiències que promoguin la reflexió, ens dotin de noves eines, i marquin línies de treball futur compartides.

Com a les dues edicions anteriors, l'esdeveniment tindrà lloc a les Cotxeres Palau Robert, al Passeig de Gràcia número 107. La inscripció és gratuïta, però cla confirmar l'assistència. Ho podeu fer posant-vos en contacte amb el número de telèfon 93 459 28 86 o per correu electrònic: sisoscat@sisoscat.org. També ho podeu fer mitjançant la plana web de SISOSCAT, on, a més, trobareu el programa de la trobada.

La Fundació SISOSCAT té per objectiu promoure la Societat de la Informació, combatre el desequilibri social, la desigualtat d’oportunitats d’aquells col·lectius amb menys recursos econòmics, alhora que vetlla per la reutilització del material informàtic com ara els ordinadors, pantalles, impressores, scanners, i material electrònic en general.