Setmana Tecnològica a Granollers
Setmana Tecnològica a Granollers.

La Setmana Tecnològica pretén donar a conèixer algunes de les novetats tecnològiques o aquelles més usuals, que ens faciliten molts aspectes de la vida diària, d’una manera divulgativa i propera. Per això, del 24 al 28 de novembre, el recinte de Roca Umbert, en general, i el Centre Tecnològic, en particular, viuran uns dies on es respirarà tecnologia.

D’una banda, durant aquests dies es podrà assistir a diversos tallers (retoc fotogràfic, muntatge de servidors web, publicació d'un àlbum fotogràfic a la xarxa o aprendre a fer anar els mòbils). També hi haurà xerrades sobre la nova generació d’Internet 3.0, o el fenomen de les xarxes socials com Facebook, que han marcat canvis en les formes relacionals de la societat d’avui.

A més, durant aquests dies es podrà tenir un assessorament permanent en temes TIC, i es podrà avaluar quin grau de coneixement es té en diferents programes informàtics.

Tampoc es deixaran de banda les tecnologies audiovisuals, realitzant diferents tallers de so i imatge, amb col·lectius que ja estan treballant a Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

Podeu consultar el programa aquí.