Fòrum Global de Telecentres Xile 2011
Fòrum Global de Telecentres Xile 2011.

La tercera edició del fòrum, organitzat per Telecentre.org i l'Associació de Telecentres Actius de Xile tindrà lloc del 5 al 7 d'abril al Centre Cultural Gabriela Mistral de Santiago de Xile. Hi participaran més de 250 persones vinculades al món dels telecentres. Es posarà èmfasi en discutir i analitzar les oportunitats que ofereixen les TIC per assolir l'ocupabilitat, la productivitat i l'empoderament de les comunitats.

Aquest fòrum té tres objectius principals:

  • Promoure la col·laboració multisectorial. Impulsar i facilitar la generació d'aliances estratègiques per a la implementació d'iniciatives col·lectives en els àmbits d'ocupació, productivitat i empoderament de les comunitats, especialment per promoure el desenvolupament social dels grups més vulnerables.
  • Destacar noves eines tecnològiques. Destacar noves solucions i aplicacions de tecnologies d'informació i comunicació per respondre a les necessitats dels grups més vulnerables.
  • Enfortir les xarxes de telecentres. Perfeccionar els mecanismes d'intercanvi de coneixement entre els membres del moviment global de telecentres.

Per a més informació: http://global-forum.telecentre.org