Biblioteca Montserrat Roig
Biblioteca Montserrat Roig. Autor: Plana web de la Biblioteca Montserrat Roig.

El nou Punt TiC serà un espai multimèdia polivalent equipat amb 15 ordinadors i sistema de projecció, al servei de cursos digitals impartits per Sant Feliu Innova i co-dissenyats amb la Biblioteca Montserrat Roig.

Aquesta biblioteca ha estat remodelada i ampliada i s'inaugura el dissabte 10 de juny, a les 12.00 hores. El nou equipament, que ha guanyat prop de 1.000 m2 i ara supera els 2.100 m2, incorpora nous serveis i espais com ara una sala d'actes polivalent, la sala multimèdia per a formacions Punt TIC i un espai per fer tallers, entre d'altres.

La nova sala multimèdia acollirà tallers d'Scratch i activitats del Code Club i altres activitats formatives. Serà també un espai d'innovació social digital i comptarà amb dues impressores 3D, una d'elles cedida per la Diputació de Barcelona. Expliquen que es destinaran "a comunitats com l'educativa amb inquietuds per l'adquisició i ús de les competències STEAM o com el "Club Maker", integrat per usuaris/àries de totes les edats interessats en la fabricació digital i el moviment DIY".

Les activitats que s'hi realitzaran potenciaran tant la innovació i la creativitat com la difusió i el coneixement de les noves tecnologies, i s'elaboraran propostes conjuntes amb la Biblioteca per donar resposta a les peticions dels seus usuaris i usuàries.

Les properes activitats seran:

  • "Xarxes socials, explota tot el seu potencial". Sis sessions per conèixer les principals xarxes socials i la seva utilitat: Facebook, Twitter, Instagram,...
  • "Fotografia digital". Coneix com fer bones fotografies i àlbums digitals per recollir les teves vivències de l'estiu.
  • Taller Innovació Social  "Youtube per a la difusió de projectes socials". Taller realitzat per una youtuber, Noemí Fuster, orientat a com donar difusió a projectes socials.
  • Taller STEAM. "Dibuixa, pinta i crea amb electricitat ". Taller per que els més petits descobreixin la ciència d'una manera divertida.

Més informació