Saba-TIC
Saba-TIC. Autor: Sabadell Innovació. 2016. Llicència: Tots els drets reservats.

Saba-TIC pretén donar a conèixer la vessant innovadora de les entitats de Sabadell i de l'entorn comarcal i metropolità, així com formar/informar la ciutadania en aquest àmbit. L'Ajuntament de Sabadell vol difondre les noves tecnologies entre la gent jove i els infants i, alhora, trencar l'escletxa digital per raons socioeconòmiques o d’edat. I la mostra treballa en aquest sentit.

L'any passat ja va tenir lloc la primera edició de Saba-TIC, amb l'assistència de 2.000 persones. Ara en preparen la segona, amb la voluntat de "donar un pas endavant respecte la primera edició, amb més tallers grupals i millorant la qualitat dels continguts". Els Jardinets de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell tornaran a ser l'escenari de la trobada.

Ja hi ha algunes activitats programades per a la segona edició de Saba-TIC, però en volen més. Per això fan una crida perquè hi participin projectes de disseny i impressió 3D/4D, fabricació digital, Art digital, Realitat virtual, robòtica educativa, drons, fotografia 360º, domòtica, Big Data, etc. S'hi poden presentar propostes per tenir un expositor o realitzar tallers. Les organitzacions i empreses interessades poden emplenar aquest formulari.