Jornada de presentació: Informe de sortides professionals al sector de la fabricació digital
Jornada de presentació: Informe de sortides professionals al sector de la fabricació digital. Autor: FEPA.

La jornada està organitzada per l’equip del projecte Rompiendo Moldes, que treballa en un model formatiu integrat per a joves en apropiació tecnològica i fabricació digital. Formen part del projecte la FEPA, l'Asociación Cultural la Kalle, La Rueca Asociación i Fundación CODESPA

En el marc d'aquest projecte, enguany s’estan desenvolupant dues accions principals. D’una banda, l’elaboració de l'informe que es donarà a conèixer a la jornada. I d'altra banda, el disseny d’un itinerari formatiu adaptat al col·lectiu de joves.

La jornada de presentació de l'informe tindrà lloc dimecres 22 de novembre, a les 10.00 hores, a l'edifici Media TIC (C/ Roc Boronat, 117. Barcelona). La trobada comptarà amb una ponència d’introducció a la fabricació digital que, a càrrec de Susanna Tesconi, dissenyadora d’entorns d’aprenentatge i investigadora. Tot seguit, Jose Maria Regalado, fundador d'Inmersion TIC Academy, presentarà l'informe. Per finalitzar l’acte, es realitzaran uns diàlegs multidisciplinars per fer intercanvi d’idees entre professionals.

Podeu consultar el programa en aquest enllaç.

Per assistir a la jornada cal realitzar inscripció prèvia mitjançant el següent qüestionari (inscripció gratuïta però places limitades).