Logotip 50mil.cat
Logotip 50mil.cat.

A través de la plana web 50mil.cat s'aniran donant a conèixer les diferents activitats i propostes que es posaran en marxa en el marc d'aquesta celebració. Ara per ara, ja s'han llançat dues convocatòries adreçades exclusivament a aquelles persones, entitats o institucions que tinguin un domini .cat: el sorteig d'una trentena de paneres; i un concurs de vídeo.

Per participar al concurs 1dels50mil.cat cal realitzant un petit vídeo sobre el vostre .cat o el .cat que més us estimeu, explicant-hi qui el promou, amb quina finalitat, el disseny del web, les visites que rep, la interacció amb els seus usuaris, per què s'ha escollit .cat com a domini, etc.

Els vídeos no han de superar el minut i mig i s'han de lliurar abans del 30 de setembre de 2011. A mida que es vagin presentant, s'aniran publicant a la plana 1dels50mil.cat i de l'1 al 9 d'octubre tothom podrà votar el vídeo que més li agradi, mentre que, en paral·lel, el jurat deliberarà.

S'atorgaran cinc premis diferents:

  • Premi a la idea original
  • Premi a la millor realització
  • Premi a la maximització de recursos
  • Premi popular
  • Premi puntCAT

És una bona oportunitat per fer difusió dels vostres llocs web! Ja han començat a arribar els primers vídeos. Aquí podeu veure'n alguns:

Josep Gallart ens presenta Ubuntu.cat, la plana web de la comunitat d'usuaris d'Ubuntu en català:

 

L'escriptor Màrius Serra presenta la plataforma MoutepelsQuiets.cat, que difon les activitats que es realitzen per donar visibilitat als nens i nenes amb greus discapacitats.