Primera Jornada Espurn@
Primera Jornada Espurn@.

Aquest projecte, un encàrrec del Departament d'Educació a l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, aplega més de 1500 ensenyants amb diferents nivells d'implicació.

Al llarg de la jornada, en Ramón Barlan i en Ferran Mas van presentar el projecte, les seves utilitats, i molt important, les persones que hi estan implicades, entre les quals hi ha la dinamitzadora del Punt TIC Fundació Callús Digital, la Mónica Valverde.

La jornada, punt de partida de la reflexió sobre l'estat del projecte i les seves perspectives de futur, va aplegar un nombre important de professionals del sector educatiu. Marta Rovira, sociòloga i membre de l'equip ENVIT, va presentar un estudi sobre “Les aules d'acollida com a pol d'innovació”, tot i que les veritables protagonistes de la jornada van ser les experiències d'aula oberta i les d'aules d'acollida, explicades amb tota mena de detall per part dels professionals que les han dut a terme. També, es van realitzar presentacions de les aplicacions diverses d'Espurn@ i  tallers d'iniciació i d'aprofundiment en les seves possibilitats i aprofitament.  Un munt de recursos i propostes per compartir, que sense dubte, seran de molta utilitat en la Xarxa Punt TIC.