Associació Mithra
Associació Mithra. Tipus de lletra: Facebook de Mithra. Llicència: Tots els drets reservats.
  • Formació a mida a domicili: si no podeu desplaçar-vos a algun dels centres Òmnia de Mithra, l'entitat us ofereix la possibilitat d'impartir sessions personalitzades a domicili sobre TIC a nivell individual o en petits grups. Es tracta d'una formació adreçada a persones de totes les edats i nivells.
  • Espai Cibergran a Sant Boi de Llobregat: es tracta de la divuitena edició d'aquest curs annual adreçat a persones majors de 60 anys. Es treballaran noves tecnologies i, especialment, xarxes socials.
  • Col·laboració amb la UNED: els centres Mithra són espais on els alumnes d'aquesta universitat a distància poden realitzar les seves proves. El personal de l'entitat ofereix control de maquinari i protocols d'emergència durant el desenvolupament de les proves.
  • Col·laboració amb les AMPES de Sant Boi de Llobregat: les mares i pares de les escoles Fernández Lara, Tàpies, Ciurana i COS rebran formació gratuïta de MITHRA gràcies al projecte de Ciutat Educadora de l'ajuntament de St. Boi.
    Els cursos seran a mida en funció de les necessitats dels assistents.
  • Cursos gratuïts a Bellvitge, Badalona i Santa Coloma de Cervelló: les places són limitades. Cal contactar amb cadascun dels punts Òmnia per conèixer la seva oferta. Hi trobareu acompanyament a la recerca de feina, iniciació a Internet o correu electrònic, entre altres.

Si esteu interessats en alguna de les propostes, poseu-vos en contacte a info@e-mithra.org o al 635 42 82 95.