Pares, mares, joves i TIC, a l'Infocentre
Pares, mares, joves i TIC, a l'Infocentre.

Internet, el telèfon mòbil, les consoles, els reproductors d’MP3, etc. constitueixen ara mateix l’“ecosistema natural” dels adolescents i els joves. Ells perceben tots aquests aparells amb la mateixa naturalitat amb la qual la gent gran percebem la ràdio o la televisió. No se sorprenen davant la tecnologia, simplement, amb tota naturalitat, la utilitzen per estar en contacte, per fer nous amics i amigues, per buscar informació, baixar-se i escoltar música i, en general, per desenvolupar la seva pròpia cultura.

Molts pares i mares es veuen desbordats per la manca de coneixements i informació de les eines que els seus fills i filles utilitzen per comunicar-se, és per això que l’AMPA IES Les Planes, va decidir organitzar una activitat formativa per als pares i mares dels alumnes.

L’activitat compta amb la participació de 15 mares i pares que tenen la inquietud de conèixer i apropar-se als mitjans que els seus fills i filles utilitzen diàriament.

Els nostres fills i filles són “natius digitals”, juguen amb les noves tecnologies, es comuniquem amb les noves tecnologies, aprenen amb les noves tecnologies i treballaran amb les noves tecnologies, per tant, cal educar-los per a que facin un bon ús de les TIC.