La Nit 2021
La Nit 2021. Autor: Telecos.cat i COEINF. 2020. Llicència: Tots els drets reservats.

#LaNit2021, organitzada per l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF), acollirà un any més, el lliurament dels seus sis premis. La gala de lliurament de premis serà el 16 de juny de 2021 a l’Auditori de Barcelona.

La crida a presentar candidatures ja està oberta i és possible fer-les arribar a través d'aquest formulari, així com consultar les bases de la convocatòria, oberta fins al 7 d’abril de 2021. Les categories són les següents:

  • Premi Salvà i Campillo a la Personalitat Destacada. Distingeix la personalitat pública o privada (institució o persona) que ha contribuït de manera notable a la potenciació o divulgació de l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual en l'àmbit nacional o internacional.
  • Premi Salvà i Campillo a l’Emprenedoria. Reconeix la capacitat d’una persona a l’hora de posar en marxa una iniciativa empresarial innovadora a Catalunya en el àmbit de l’Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, l’Audiovisual o que es basi principalment en l’ús de les TIC, creada en els últims 5 anys.
  • Premi Joan Clarke al CIO Destacat. Reconeixement al/la CIO (Chief Information Officer / Chief Innovation Officer) que ha destacat per la seva tasca professional en l’àmbit estatal durant els darrers anys. Serà imprescindible la condició de CIO en l’organisme on desenvolupa la seva activitat, no només circumscrita a tasques de direcció de sistemes d’informació, sinó també en el desenvolupament de tasques d’estratègia tecnològica, transformació digital de la companyia i foment de la innovació.
  • Premi Alan Turing al Compromís Social. Reconeix la institució o la persona impulsora d'una iniciativa o projecte innovador en l’àmbit de les TIC, amb un impacte social positiu, que aporti valor a la societat en els àmbits de la ciutadania, el medi ambient, l’educació, la cultura o la integració social a Catalunya.
  • Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC. Reconeix al mitjà de comunicació (ràdio, televisió, premsa o Internet) d’àmbit nacional o internacional, que hagi destacat per la seva tasca de comunicació i divulgació de les TIC. El premi pot ser atorgat a un mitjà de comunicació en global, un espai en concret, o bé a una secció concreta.
  • Premi d'Honor. Distingeix la personalitat pública o privada (institució o persona) amb una àmplia i destacada trajectòria professional relacionada amb l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual en l'àmbit tècnic, acadèmic, empresarial o institucional dins l'Estat.