Logotip del concurs Webs al punt .cat
Fins al 31 de gener de 2019 e spot fer la inscripció al concurs Webs al punt .cat. Autor: Webs al punt .cat. Llicència: Tots els drets reservats.

La finalitat del concurs és que l'alumnat creï una plana web o una app real, a través d’un treball experiencial i engrescador que els animi a passar de ser consumidors/ores digitals a creadors/ores digitals. El concurs també busca reforçar la formació tecnològica dels i de les docents que ho requereixin, així com augmentar els recursos digitals dels centres educatius dels projectes guanyadors.

El concurs s'adreça a alumnes de 2n cicle de primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, que hi poden participar en grups de dos a quatre persones, supervisats per professorat del seu centre educatiu.

Els /les alumnes han de treballar en una plana web, associada a un domini .cat, o aplicació mòbil que com a mínim han d'estar escrites en llengua catalana. La temàtica  és lliure, tot i que promouen que els continguts estiguin lligats a àrees de coneixement d’altres assignatures, propiciant així un projecte transversal de curs.

El període d’inscripció de la convocatòria 2018-2019 estarà obert fins al 31 de gener del 2019. Tots els grups inscrits tindran temps fins al 15 de març a les 23.59 per treballar en el seu lloc web o app.

El 25 de març la Fundació puntCAT publicarà tots els llocs web i apps presentats i acabats. Del 26 de març al 9 d'abril es farà una votació popular. En una data encara per determinar se celebrarà la jornada final del concurs amb la presentació dels projectes per part dels grups finalistes, la deliberació final del jurat i l’entrega de premis.