ITworldEdu 2019
A l'onzena edició de l'ITworldEdu parlaran sobre com les TIC poden respondre a les necessitats d’aprenentatge. Autor: ITworldEdu. Llicència: Tots els drets reservats.

El congrés ITworldEdu ofereix a persones docents i empreses TIC la possibilitat de trobar-se i conèixer-se. Ho fa amb un programa de dos dies, amb conferències, tallers i 'networking'. L'edició d'enguany tindrà lloc el 16 i 17 de maig, a l'Hesperia Tower Hotel & Convention Center de L'Hospitalet de Llobregat.

Ja es pot consultar el programa de l'esdeveniment, on destaquen la conferència inaugural a càrrec de Sugatra Mitra, professor de tecnologia educativa a l'Escola d'Educació, Comunicació i Ciències del Llenguatge a la Universitat de Newcastle (Regne Unit), i la participació de Núria Salán, professora i sotsdirectora de l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa i presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, i Stephen Heppell, professor i director de la Càtedra Felipe Segovia d'innovació per a l'aprenentatge a la Universidad Camilo José Cela (Madrid).

El període d'inscripció ja està obert. Fins al 13 d'abril es podran comprar les entrades 'Early bird', que tenen un cost de 85 euros per a persones que vagin de centres educatius i de 125 per a la resta de públic. A partir del 7 d'abril el preu serà de 125 euros per a centres educatius i de 170 per a la resta d'assistents.