La titulació ACTIC correspon a la denominació “acreditació oficial de competències en tecnologies de la informació i la comunicació” que la Generalitat de Catalunya trau de forma oficial durant tot l’any.

Els tècnics del Telecentre de la Ribera d’Ebre han preparat una renovada formació ACTIC que s’iniciarà aquest proper mes de febrer. Es tracta d’una modalitat que té com a base el suport dels professors del curs tan en classes presencials com en la forma de seguiment auto-formatiu per part de l’alumne. Una part de les hores estaran marcades en horari fix i una altra podrà ser escollida per l’alumne en dies i hores que millor li convinguin.

La formació del mes de febrer  s’iniciarà el dilluns dia 1 i finalitzarà el dilluns 7 de març, tan pel nivell bàsic com pel nivell mitjà. El preu dels curs de preparació del nivell bàsic és de 64 € i del nivell mitjà de 68 €.

Més informació sobre horaris, tipologia de les classes, nivells, etc. contacteu presencialment a la nostra seu al Carrer Sant Valentí, 31 de Móra d’Ebre, per correu electrònic  telecentre@riberaebre.org o bé per telèfon 977 401 851 (marcar l’opció 2).