Les subvencions BiblioLab busquen activitats que promoguin l'aprenentatge i creació de coneixement

Publicat el 02/07/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip de BiblioLab
BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dona suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania, per Diputació de Barcelona. Llicència: Tots els drets reservats

La Diputació de Barcelona convoca les subvencions BiblioLab per finançar projectes que fomentin el coneixement a través de l'experimentació, la creativitat i la innovació i que es puguin desenvolupar en una biblioteca. Termini: 30 de juliol de 2018.

BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dona suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania.

Ara és oberta la convocatòria per presentar projectes que es puguin desenvolupar en el marc d'aquest programa. Els projectes s'hauran de desenvolupar en una o més biblioteques o bibliobusos del Sistema de Lectura Pública de Catalunya a la demarcació de Barcelona.

Podran ser beneficiaris/àries de les subvencions persones jurídiques, sense ànim de lucre. Les persones sol·licitants hauran de comptar amb el compromís d'un ajuntament de la demarcació de Barcelona que tingui una biblioteca o servei de bibliobús on portar a terme l'activitat.

L’import màxim de cada subvenció serà de 15.000 euros. L’import de la subvenció serà com a màxim del 50% del pressupost total del projecte presentat.

S'hi poden presentar sol·licituds fins al 30 de juliol de 2018. Els projectes s’hauran de dur a terme durant el període compromès entre l'1 de juliol de 2018 i el 30 de juny de 2019.

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.