El 23 d'abril, les noies de la Technovation Girls Catalonia presenten els seus projectes
El 23 d'abril, les noies de la Technovation Girls Catalonia presenten els seus projectes. Autor: Associació Ciberespiral. 2020. Llicència: Tots els drets reservats.

Cada equip comptarà amb 5 minuts per a presentar el seu projecte de manera virtual. Rebran el feedback de coaches professionals amb l'objectiu de millorar la comunicació del seu projecte de cara a la fase final. 

L'esdeveniment es realitzarà el 23 d'abril de 17.30 a 19.30 ha través de l'eina digital Zoom. Participaran diferents coach com: Joana Barbany, Directora General de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Jordi Serratosa, Coordinador m4Social de la Taula del Tercer Sector i María José Lodeiros, SAP&ÉS OIP en Everis Coach experta de l'empresa HP.

Amb aquest acte, la Technovation Girls Catalonia vol donar l'oportunitat a les joves participants perquè expliquin les seves solucions i respostes a diferents necessitats socials a través d'una aplicació mòbil. Una experiència que facilitarà la millora dels projectes just abans de donar-li els últims tocs al seu Pitch Vídeo.

Per inscriure's, cal fer-ho a través d'aquest esdeveniment a Evenbrite.