Next Generation Internet
Next Generation Internet. 2016. Tipus de lletra: Comissió Europea.

La Internet és cada vegada més important per a la majoria dels aspectes de la nostra vida diària, de treball, educació i lleure. La propera generació d'Internet serà encara més penetrant, treballant amb i a través de molts dispositius i sensors diferents, i presentarà completament noves funcions i característiques. La Comissió Europea veu la possibilitat de convertir-la en més humana i contribuir a una major presència i competitivitat de la Unió Europea a tot el món. Així, posa en marxa la iniciativa Next Generation Internet, que com a primer pas vol conèixer l'opinió de la ciutadania.

Per fer-ho, vol obrir "una conversa àmplia" a partir d'una consulta que adreça als actors que seran el motor d'aquesta nova generació d'Internet: joves investigadors/ores, la nova generació de startuppers d'Internet i la societat civil. A través de l'enquesta els demana col·laboració per ajudar a definir les prioritats de recerca i innovació per Horitzó 2020.

La Comissió Europea anima la ciutadania a invertir 15-20 minuts en respondre l'enquesta (només disponible en anglès). La data límit per fer-ho serà el 9 de gener de 2017. Un informe amb els resultats d'aquesta consulta serà publicat al gener de 2017.