Presentació de TECNIO
Presentació de TECNIO. 2016. Tipus de lletra: Generalitat de Catalunya. Llicència: Tots els drets reservats.

Aquest segell té una vigència fins al 2019 i s’obrirà a noves entitats en properes fases. TECNIO acredita quatre tipus d’agents: desenvolupadors de tecnologia públics (com les universitats i els centres de recerca); desenvolupadors de tecnologia privats (com les enginyeries o empreses de base tecnològica); desenvolupadors de tecnologia sense ànim de lucre (com els centres tecnològics); i facilitadors de tecnologia públics (com les oficines de transferència tecnològica).

L’objectiu de la nova distinció TECNIO és que les empreses catalanes identifiquin on poden trobar noves tecnologies per a les seves necessitats de desenvolupament de nous productes i processos, ja sigui a través de l’adquisició o explotació de patents, la contractació de projectes d’R+D+i o el contacte amb spin-offs.
 
Alineada amb l’Estratègia RIS3CAT i l’Estratègia Industrial de Catalunya, es tracta d’una iniciativa que situa la transferència tecnològica com un dels mecanismes clau per augmentar el nombre d’empreses innovadores a Catalunya i fer-les més competitives. Els nous agents TECNIO podran gaudir de la utilització del segell acreditatiu, obtindran la visibilitat i el reconeixement d’ACCIÓ, serveis de difusió i comercialització de tecnologia, assessorament en cooperació internacional, informació preferent sobre activitats d’ACCIÓ, priorització en línies d’ajut i programes específics, activitats de networking i capacitació en transferència tecnològica.
 
Podeu consultar el llistat dels 54 agents TECNIO.