Cartell de la convocatòria de la Fundació puntCAT amb informació sobre la Distinció Vinton Cerf
La Fundació puntCAT afegeix la distinció Vinton Cerf a la convocatòria oberta de projectes . Autor: Fundació puntCAT. 2019. Llicència: Tots els drets reservats.

Podran optar a la Distinció Vinton Cerf investigadors/ores de les Universitats de la Xarxa Vives i dels Centres de Recerca dels Països Catalans, que presentin projectes a la convocatòria oberta de projectes 2019. La institució guanyadora de la distinció rebrà l’import de l’ajut corresponent i, addicionalment, la dotació de la distinció.

Vinton Cerf és un dels pares d'Internet i ha guanyat el 30è Premi Internacional Catalunya. Ha donat 20 mil euros del seu premi a la Fundació puntCAT i així ha sorgit aquesta distinció. Des de la Fundació expliquen que volen "reconèixer no solament els mèrits científic-tecnològics del pare d’Internet sinó també la seva generositat, palesa en el fet de retornar en forma de donació, tant a la Fundació puntCAT com a d’altres iniciatives solidàries, l’import del premi que ha rebut del Govern de la Generalitat amb el Premi Internacional Catalunya".