Coworking Europe 2016
Coworking Europe 2016. Tipus de lletra: Web de Coworking Europe. Llicència: Tots els drets reservats.

S'espera que entre 400 i 500 persones, entre coworkers, gestors d'espais de coworking i representants de l'administració pública, participin en l'edició 2016 de la Coworking Europe Conference. La trobada, organitzada per SocialWorkPlaces.com i l'ajuntament de Brusel·les, analitzarà l'impacte del fenomen coworking en l'àmbit de l'emprenedoria, la innovació i el futur dels espais de treball.

L'edició de 2016 té per objecte abordar obertament tots els temes relacionats amb el model de coworking. La conferència també serà una oportunitat excepcional per a compartir les millors pràctiques, connectar i, per què no, construir i col·laborar en nous projectes interessants. Ja podeu consultar el programa de la jornada i comprar les vostres entrades anticipades.

A principis de 2015, hi havia més de 2.800 espais de coworking en funcionament a Europa. En menys de 5 anys, el total dels espais de coworking es ha superat el total de les incubadores i centres d'innovació que operaven a Europa. A més a més, el nombre d'espais de coworking a tot el món gairebé es duplica cada any, situant-se a prop dels 8.500 a tot el món.