1st European Vocational Skills Week
1st European Vocational Skills Week. Autor: DG EMPL (Flickr). 2016.

La I Setmana Europea de Competències Vocacionals (European Vocational Skills Week) va tenir lloc del 5 al 9 de desembre de 2016, amb esdeveniments a Brussel·les i centenars d'activitats a països membres, EFTA i països candidats de la UE organitzats a nivell nacional, regional i local. Per aprofitar aquesta energia i entusiasme, la Comissió Europea organitza ara una segona setmana. Serà del 20 al 24 de novembre de 2017 i ara com ara ja n'hi ha més de 500 esdeveniments registrats.

Abans i durant la II Setmana Europea de Competències Vocacionals es desplegaran activitats i esdeveniments per mostrar l'excel·lència en l'educació i la formació professional a Europa. Durant la setmana principal, també es duran a terme a Brussel·les una sèrie d'activitats, com ara, conferències de premsa, conferències, tallers i actes de cloenda amb premis.

Totes les persones i organitzacions implicades en la formació professional estan convidades a organitzar una activitat en el marc d'aquesta campanya: estudiants, pares i mares, empreses, proveïdors d'educació i formació, organitzacions d'aprenentatge d'adults, càmeres i altres organitzacions professionals, investigadors/ores, orientadors/ores professionals, autoritats públiques i la societat en general. Poden registrar la seva proposta a través d'aquest enllaç.

L'etiqueta de l'esdeveniment a les xarxes socials serà #EUVocationalSkills.