Androide
Androide. Autor: thierry ehrmann . 2010. Tipus de lletra: Androïde _DDC0734. Llicència: BY.

El cicle forma part de la programació de tardor del centre i posa especial èmfasi en les relacions entre ètica i biomedicina, veient els seus possibles usos i de quina forma aquests poden repercutir a les nostres vides i en el conjunt de la societat. L'entrada a totes les xerrades és gratuïta. L'aforament és limitat i per això s'assignarà número d'arribada 15 minuts abans d'entrar a la sala. Els assistents seran obsequiats amb un 2x1 en per visitar l'exposició "+Humans: el futur de la nostra espècie" del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

El programa del cicle de conferències és el següent:

  • Dimarts 13 d'octubre: "Issac Asimov" a càrrec de Miquel Barceló, doctor en informàtica, editor, traductor i escriptor especialitzat en ciència ficció.
  • Dimarts 27 d'octubre: "Estem disposats a acceptar una espècia humana millorada tecnològicament?" a càrrec d'Albert Codina, advocat i urbanista, i Miquel Àngel Serra, doctor en biologia i investigador en biomedicina.
  • Dimarts 10 de novembre: "Ciència o bioètica?" a càrrec de María Casado, directora de l'Observatori de Bioètica i Drets de la Universitat de Barcelona.
  • Dimarts 24 de novembre: "Nanomedicina: com la nanotecnologia arriba a les nostres vides... i al nostre cos" a càrrec d'Àlex Argemí, cap de comunicació de l'Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia.

Totes les xerrades tenen lloc a partir de les 19 hores.