Hack the School busca 30 escoles que vulguin millorar els espais i generar un canvi més profund

Publicat el 24/01/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip de la crida Hack the School
Logotip de la crida Hack the School, per Educació Demà - Fundació Jaume Bofill. 2016. Llicència: Tots els drets reservats

Repensar els espais educatius és l'inici d'un canvi més profund. Amb aquesta convicció, la Fundació Jaume Bofill anima els centres educatius de tot Catalunya a sumar-se a la iniciativa Hack the School. El període per presentar-hi propostes acabarà l'1 de febrer.

A la Fundació Jaume Bofill consideren que reflexionar i experimentar amb la reorganització dels espais escolars pot ser un element catalitzador d’un canvi més profund, tant a nivell educatiu (optimització dels aprenentatges) com a nivell comunitari (major implicació, comunicació i involucració d’alumnes, famílies, docents i altres agents a la vida escolar). Per això van llançar la crida Hack the School, que donarà a 30 centres educatius l'oportunitat de pensar i implementar aquests canvis, amb la implicació de tota la comunitat educativa i l'acompanyament i suport de la Fundació Jaume Bofill.

Així doncs, Hack the School busca 30 centres educatius que desitgin repensar els seus espais i elements escolars, amb l’objectiu d’elaborar propostes i solucions dirigides a millorar i a optimitzar l’aprenentatge dels seus alumnes i la vinculació entre els diferents membres de la seva comunitat educativa.

Els ofereix:

  • L’acompanyament d’un expert en arquitectura i disseny amb qui treballar col·laborativament durant tota la crida.
  • Formació específica per aplicar diversos kits metodològics basats en el design thinking que orientaran la recerca-acció i la co-creació, els processos de canvi, la presa de decisions i les solucions del vostre centre.
  • Visites a escoles i centres educatius que ja han repensat els seus espais escolars perquè pugueu conèixer de primera mà les seves solucions.
  • Accés a materials vinculats a pràctiques inspiradores que us seran molt útils en els vostres propis processos.
  • Compartir els vostres coneixements, reflexions i idees amb d’altres persones i centres educatius.

Les candidatures per participar-hi s'hauran de presentar fins a l'1 de febrer de 2107, emplenant aquest formulari. Abans de fer-ho, cal llegir les bases de la crida.

El 12 de febrer es donaran a conèixer els 30 centres seleccionats i començaran el seu procés de reorganització, que culminarà el mes de maig.

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.

Et pot interessat també

Presentació del "Manifest per una nova cultura digital"
Publicat el 17/05/2018
0
Premis Apps&IoT for citizens 2018
Publicat el 11/05/2018
0
Jornada Programa 2015 al Citilab
Publicat el 03/05/2018 | Data de l'esdeveniment: 26/05/2018
0
7a edició dels Pemis Innovacat
Publicat el 13/04/2018
0