Logotip Girona Emprèn
Logotip Girona Emprèn.

Girona Emprèn ofereix per a aquest mes de febrer una proposta formativa en temes TIC per a persones emprenedores amb una idea de negoci o amb una empresa en funcionament amb menys de tres anys d'antiguitat.

La programació preveu quatre tallers i un curs FORMA'T que tractaran diversos temes relacionats amb les tecnologies de la informació i la comunicació.

El primer dels tallers, previst pels dies 13, 14 i 16 de febrer de 17 a 20 hores, tractarà els fulls de càlcul. El programa preveu donar una aproximació pràctica a funcionalitats dels programes de tractament de dades numèriques (Microsoft Office Excel o OpenOffice Calc) en fórmules i funcions, filtres de dades, gràfics així com una introducció a les macros.

Seguirà el curs FORMA'T en l'ús del correu i l'agenda electrònica a l'empresa els dies 14, 15 i 22 de febrer de 10 a 14 hores.

Els dies 21 i 23 de febrer, de 17 a 20 hores, està programat un taller de processador de textos per al dia a dia a l'empresa. Per assistir-hi cal tenir coneixements bàsics en aquest el programari (Microsoft Office Word o bé OpenOffice Writer) ja que tractarà usos més avançats i d'ús a l'empresa com pot ser la combinació de correspondència múltiple amb dades combinades, la impressió d'etiquetes, entre d'altres.

A partir de les 6 de la tarda, el dia 24, està prevista una xerrada formativa sobre aspectes de manteniment i higiene informàtica. La sessió, de dues hores de durada tractarà des de la neteja i comprovació de connexions, fins a programes gestors d'optimització dels recursos informàtics.

Finalment els dies 27, 28 i 29 de febrer, de 17 a 20 hores, està previst un taller d'eines Google que poden ser d'utilitat a l'empresa. El taller vol fer una aproximació a alguns dels principals recursos i el seu ús.

Els cursos i tallers són gratuïts. Les places són limitades i cal inscripció prèvia.

Més informació i inscripcions:

Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/gironaempren