Logotip de Geonick
Logotip de Geonick.

És una xarxa social “slow”, un lloc on navegar sense presses ni necessitat de competir per acumular amics o seguidors. El disseny del web suggereix un retorn a temps passats sense renunciar a la inspiració de les noves tecnologies. L’aplicació, una idea de l’emprenedor Pau Jené, incorpora l’última tecnologia en geolocalització, mapes dinàmics i web semàntica.

Geonic

Geonick proposa un espai de privacitat, es compromet a no comerciar amb les dades dels usuaris i a no acceptar publicitat en cap de les seves pàgines. Un altre dels aspectes innovadors de la xarxa és la facilitat amb la qual un usuari pot donar-se de baixa, només fent un clic.

Segons expliquen els creadors, pel que fa al pla de negoci, aquesta inciativa proposa un model freemium: una modalitat gratuïta, amb accés limitat, i una modalitat de pagament que dóna dret a utilitzar totes les funcions sense restriccions durant un any. L’aplicació comença a funcionar aquest estiu en una fase beta, per la qual cosa les primeres 5.000 persones a registrar-se podran gaudir de tots els serveis gratuïtament durant un any.

Seràs una de les primeres persones a provar-la?