Part del cartell del 14è Fòrum de Joves Emprenedors
Part del cartell del 14è Fòrum de Joves Emprenedors.

El Fòrum de Joves Emprenedors és un programa de formació dirigida a joves d’entre 18 i 35 anys, que en el seu entorn personal, professional i/o associatiu necessitin desenvolupar les seves habilitats directives i potenciar la capacitat de lideratge i treball en equip. Es va posar en marxa per la Jove Cambra de Catalunya l’any 1998 i enguany arriba a la seva catorzena edició.

El Fòrum està obert a tots els joves d’entre 18 i 35 anys amb inquietuds emprenedores, en qualsevol àmbit d’actuació (empresarial, social, educatiu, cultural, etc) i que en el seu àmbit personal i/o professional necessitin millorar les seves habilitats directives i de lideratge, aconseguint un nou perfil de competències personals més elevat.

Motivació i lideratge; direcció de projectes; tècniques de negociació; i comunicació dins l'equip. Aquests quatre temes seran els eixos conductors de la trobada.

El fòrum es realitzarà a l'Alberg municipal de Vilafranca del Penedès el cap de setmana de14 i 15 de juliol, començant el divendres 13. A la seva plana web trobaràs més informació i el formulari per poder realitzar la inscripció.