Smart Cities
Smart Cities. Autor: Reto Fetz. 2007. Tipus de lletra: Flickr. Llicència: BY-NC-SA.

El projecte treballa amb els joves i el sector tecnològic per generar idees de negoci vinculades a la necessitat de donar resposta a les necessitats dels ciutadans del nostre territori (medi ambient, mobilitat, negocis, comunicacions, energia i habitatge entre d’altres) millorant el seu dia a dia.

El programa s'adreça a joves d'entre 18 i 29 anys, amb interès en les noves tecnologies i que actualment no estiguin estudiant ni treballant. Les persones inscrites rebran de forma gratuïta de 150 hores de formació en smartcities i gestió empresarial durant els mesos de març i abril. També seran beneficiaris d'assessorament expert a nivell individual per a desenvolupar els seus projectes empenedors durant els mesos de maig i juny.

Per a més informació i inscripcions podeu contactar amb Belén Serrabou (belen.serrabou@surt.org o 93.342.83.80) o Vanessa Cayuela (impulsem@impulsem.org o 93.443.65.83) abans del 25 de febrer.

La formació compta amb la col·laboració d'i2cat i Bhantal i està finançat pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Catalunya Emprèn i la Unió Europea.