CreatiFI
CreatiFI. 2016. Tipus de lletra: Web de Creatifi. Llicència: Tots els drets reservats.

La convocatòria s'adreça a companyies d’arts escèniques, artistes, creatius, desenvolupadors i dissenyadors informàtics. Els 5 projectes pre-seleccionats rebran una dotació econòmica de 25.000 euros cadascun per a poder desenvolupar un prototip. Les candidatures pre-seleccionades seran tutoritzades de manera personal durant tres mesos i tornaran a ser avaluades. Un cop finalitzatada aquesta tasca s'anunciaran els dos projectes guanyadors que s'emportaran 25.000€ addicionals per a produir el projecte i presentar-lo durant La Mercè 2016. El jurat, compost per experts en presentacions artístiques, experts en tecnologies FIWARE i en la indústria cultural, seleccionarà les propostes més prometedores en base als criteris d'excel·lència artística, la transferibilitat, l'excel·lència tecnològica, l'estat dels negocis i potencial, i l'excel·lència de l'equip.

És necessari que les persones candidates participin a les jornades de formació i consultoria que tindran lloc els dies dilluns 21 i dimarts 22 de març al DHUB, anomenades Advisory Event. Cal inscripció prèvia per poder accedir a aquestes formacions.

En aquestes jornades participatives es donaran les pautes per presentar els projectes i orientar les candidatures per assegurar que segueixen els objectius de la convocatòria, es presenten adequadament i amb la informació suficient. A més es facilitarà la relació entre artistes i desenvolupadors informàtics i es faran consultories sobre quines tecnologies FIWARE són més adequades a cada projecte artístic.

Els projectes es podran presentar fins el dia 28 de març de manera online. Per a més informació o dubtes podeu contactar a través del correu electrònic amb mariadevallibana@platoniq.net.