Imatge de la dinamitzadora del Punt TIC de la Biblioteca de Sant Pau
Imatge de la dinamitzadora del Punt TIC de la Biblioteca de Sant Pau.

La biblioteca infantil Santa Creu i la juvenil Sant Pau es van crear per separat als anys 1940 i 1941 respectivament en diferents espais del recinte. Des de l'any 1997 es tracta d'una única biblioteca que ofereix diverses àrees per atendre a un públic divers. Un dels serveis que s'hi poden trobar és el Punt TIC o Espai Multimèdia, gestionat per la seva dinamitzadora, Alexandra Bozonet.

Al punt s'ofereix accés lliure i formació tant per adults com per infants, per aquests últims es desenvolupa tot un conjunt d'accions en el marc del Pla Educatiu d'Entorn del Raval. A Barcelona, una vintena de biblioteques com aquesta ofereixen espais multimèdia d'accés a les noves tecnologies. En el cas de la Biblioteca de Sant Pau, les TIC estan més que presents. A més de l'Espai Multimèdia, es disposa d'un catàleg digitalitzat i de connexió wifi per a tots els usuaris/àries.

A continuació, podeu veure una entrevista en vídeo amb la seva dinamitzadora, l'Alexandra, que ens explica coses del passat, present i futur d'aquest punt.

 

 

Podeu aconseguir més informació sobre la Biblioteca i l'espai multimèdia fent clic en aquest enllaç.