BioEmprenedorXXI
BioEmprenedorXXI.

La presentació tindrà lloc a les 12:00 hores, a la Sala Emprèn del Centre per a la Iniciativa Emprenedora Glòries de Barcelona Activa i comptarà amb representants de les entitats promotores (Biocat, "la Caixa", Barcelona Activa, Genoma España i la Cambra de Comerç de Barcelona).

Aquesta cinquena edició de BioEmprenedorXXI s’inicia amb la voluntat de continuar donant suport a la creació d’empreses en l’àmbit de les ciències de la vida a Catalunya. Es desenvolupa a través d’activitats formatives, d’acompanyament i anàlisi de viabilitat de les idees de negoci, de tutorització i mentorització, d’entrenament competencial, de mostra de bones pràctiques i experiències, d’un premi per a la millor iniciativa emprenedora, i incorpora, al final del programa, accions per donar suport a l’arrencada d’aquestes noves empreses.

S’adreça a titulats universitaris, investigadors, professors, doctorands i emprenedors que tinguin una idea de negoci o empresa en fase inicial i vulguin explorar la seva capacitat emprenedora pera crear i posar en marxa una activitat empresarial pròpia, bé com a spin-off de la seva institució o de forma independent.

Les persones interessades en participar-hi podran realitzar la pre-inscripció fins al 13 de maig. Després hauran de passar un procés de selecció.