Els sis Centres Tecnològics Avançats de TECNIO s’uneixen
Els sis Centres Tecnològics Avançats de TECNIO s’uneixen.

Els sis Centres Tecnològics Avançats de TECNIO han formalitzat la seva integració per formar el gran centre proveïdor de tecnologia industrial a Catalunya. Avui, 17 d'octubre, s'ha signat el Conveni Marc que regula el full de ruta i calendari d’integració d’ASCAMM, BDigital, CETEMMSA, CTM, Barcelona Media i Leitat.

El procés d’integració dels centres preveu el manteniment del model territorial actual, preservant l’activitat a cada un dels centres on estan ubicats, i garanteix la continuïtat dels 705 llocs de treball actuals dels sis centres. La Generalitat de Catalunya dotarà aquest procés amb 45 milions d’euros fins al 2016 a través dels plans de suport plurianuals de desenvolupament.

Segons explica el Departament d'Empresa i Ocupació, el procés d’integració és una aposta a llarg termini que respon a l’oportunitat d’augmentar la capacitat en recerca industrial i de serveis tecnològics a Catalunya, per tal que el país recuperi una posició de lideratge en dinàmiques d’innovació industrial.