Logotip Alt Urgell en Xarxa
Logotip Alt Urgell en Xarxa.

L’acte tindrà lloc a les 4 de la tarda a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, situada a les instal·lacions del Centre Cívic L’Escorxador de la Seu d’Urgell. Els assistents podran conèixer les iniciatives de mobilitat europea, com ara la Xarxa Eures i els programes Eurodissea i Leonardo. L’acte es clourà amb un torn obert de paraules.

Amb aquesta xerrada es clourà el primer dels quatre blocs que conformen el cicle Enfeina’t. Divendres de la setmana vinent, dia 23, s’obrirà el segon dels blocs temàtics, dedicat al mercat laboral, amb una xerrada sobre el contracte de treball. Les eines de recerca de feina i l’emprenedoria seran els temes dels altres dos blocs de cicle, que es clourà el mes d’octubre.
 
Per obtenir-ne més informació i per inscriure’s, els interessats poden adreçar-se al PuntTIC o a l’Oficina Jove mitjançant els correus electrònics telecentre@ccau.cat i treball.alturgell@oficinajove.cat o els telèfons 973 355 798 i 973 355 608.
 
Aquest cicle és organitzat per l’Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), l’Oficina Jove, el PuntTIC de l'Alt Urgell, ASPID i l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, amb la col·laboració de diverses institucions i entitats.