Diego Silva dinamitza el Telestany
Diego Silva dinamitza el Telestany.

                                                                        

 

 L'entitat gestora de Telestany és el Consell Comarcal del Pla de l'Estany, que també gestiona el viver d'empreses de Banyoles. Tal com explica el Diego, el Punt TIC col·labora estretament amb el viver d'empreses, el qual està orientat al sector serveis. Ara, amb la cojuntura econòmica actual, la demanda d'assessorament a persones emprenedores ha crescut i intenten donar resposta a aquestes demandes, sempre mirant de millorar i anar a més.

L'oferta formativa al Pla de l'Estany és diversa. S'imparteix formació de nivell més bàsic als centres cívics i biblioteques de la comarca. Els cursos de nivells avançants, en canvi, es realitzen al mateix punt, i van dirigides a persones que orienten aquests coneixements tecnològics a la seva professió. La formació és presencial, tot i que es prepara una plataforma per a cursos en línia compartit per tots els punts de la comarca.

Tan important com oferir formació és donar a conèixer que aquests cursos existeixen, per aconseguir que tothom qui vulgui hi pugui participar. Per això, es fa promoció dels cursos i activitats de Telestany en dues publicacions comarcals, tant amb forma de publicitat, com a través d'articles sobre noves tecnologies.

A Telestany fan servir l'aplicatiu de gestió d'usuaris PuntXarxa, compartit amb altres punts i que els permet portar un control sobre l'ús dels ordinadors per part dels participants, ja que cadascun porta una targeta individual.

De la mà del Diego, hem conegut millor aquest punt que forma part del projecte Territori TIC de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació i que, com a tal, és centre de referència a la comarca. També podreu trobar informació als enllaços que us facilitem a sota.

 

Enllaços relacionats:

Voleu mirar entrevistes a d'altres dinamitzadors i dinamitzadores? Feu clic aquí!