Aspectes legals per a gestors de coworking
Aspectes legals per a gestors de coworking. Tipus de lletra: LECO.

Es realitzarà el 21 de novembre, de 17.00 a 20.00 hores, a Alpha Espai, Barcelona. El preu serà de 80 euros i els/les membres de COWOCAT tindran un 10% de descompte. La inscripció es pot realitzar emplenant aquest formulari. Està organitzat per COWOCAT i LECO.

Començant per ordre cronològic, des que escollim el local fins que arriben els/les coworkers i tractant també aspectes administratius i fiscals. S'hi parlarà també de la llei de protecció de dades i de la llei de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, entre altres aspectes que no són estrictament propis d’un espai coworking, però que aquests necessiten conèixer per complir amb les seves obligacions legals com a empreses.

A LECO creuen que la part legal no pot desvincular-se del gestor de l’espai, perquè creixi i evolucioni amb el seu dia a dia i amb el dels seus coworkers. Per això, el curs serà impartit per una advocada i una gestora de coworking. Entre ambdues, aportaran conceptes teòrics i casos pràctics per conèixer tots els aspectes legals, administratius i fiscals relatius i vinculats a la gestió d’un espai.