YoMo Barcelona
YoMo Barcelona. Autor: YoMo Barcelona. Llicència: Tots els drets reservats.

Més d'11.000 joves i 3.000 educadors/ores van visitar YoMo Barcelona aquest 2017. Ara ja s'està treballant en la propera edició, que tindrà lloc del 26 de febrer a l'1 de març de 2018. Han llançat una convocatòria per rebre propostes d'activitats que es puguin desenvolupar durant el festival.

Expliquen que busquen "activitats que aportin contingut emocionant i interessant, que convidin a la interacció pràctica i, sobretot, que eduquin els joves". Haurien de ser activitats adreçades, prioritàriament, a infants i joves d'entre 10 i 14 anys, però també activitats destinades a menors de 10 anys (fins a 6 anys) i majors de 14 anys (fins a 18 anys). Els formats de les activitats poden ser diversos: organitzar estands amb activitats interactives, tallers pràctics, conferències, espectacles en auditori, activitats itinerants d’animació, etc.

El termini per presentar una proposta finalitzarà el divendres 30 de juny de 2017, a les 17.00 hores. El procés de selecció de les propostes es completarà el 24 de juliol i es notificarà a les propostes seleccionades el 28 de juliol.