Ciutadania 4.0
Ciutadania 4.0.

Ciutadania 4.0 vol ajudar a difondre i impulsar iniciatives ciutadanes amb un rerefons social, que estiguin vinculades a l’ús crític de les TIC dins del marc de la societat de la informació a Catalunya.

Si formeu part d'un projecte ciutadà on es faci un ús crític de les TIC podeu participar a la plataforma i aconsegueix més impuls, difusió i recursos. Per presentar la vostra iniciativa cal emplenar aquest formulari.

L'equip de Ciutadania 4.0 valorarà la publicació de les iniciatives i les triades rebran l'ajuda d'orientadors i orientadores especialistes per tal d'establir dinàmiques de treball i millorar-ne el funcionament. La intenció és que puguin col·laborar i treballar conjuntament sota una nova perspectiva professional, tecnològica i humana.

Durant el mes de juny es celebraran trobades entre les iniciatives seleccionades i els seus corresponents orientadors/ores. Hi assistiran diferents empreses i institucions, amb la voluntat de conèixer els projectes socials més innovadors i establir enllaços per desenvolupar futures col·laboracions.

Com a resultat d'aquest procés, s'obtindrà una base de dades de les iniciatives ciutadanes i es mostraran en un mapa interactiu. Tota la informació generada serà compartida i publicada sota llicència Creative Commons.