Alta participació a la jornada de dinamització
Alta participació a la jornada de dinamització.

La jornada va ser un espai de trobada i intercanvi d'experiències. Des de les 9:00 del matí fins a les 19:00 hores van assistir a conferències i tallers, tots protagonitzats pels Punt TIC o amb estreta relació amb aquests.

El Sr. Ramon Vilchez, subdirector general de Cooperació Social i Voluntariat de la Secretaria d'Acció Ciutadana, va ser el responsable d'iniciar la jornada, que va continuar amb diverses presentacions per part de dinamitzadors i dinamitzadores de projectes relacionats amb la web 2.0. A les 11:30 i les 12:30 van tenir lloc presentacions simultànies d'experiències de diferents Punt TIC.

La Jornada de la Internet Social va ser també un espai per donar a conèixer diversos projectes i eines que poden resultar especialment interessants i útils per als Punt TIC: l'Institut Obert de Catalunya (que realitza ensenyament secundari a distància), EinesTIC (paquet informàtic de programari lliure per a treballadors autònoms i petites empreses) i la Linkat (distribució educativa de GNU/Linux creada pel Departament d'Educació).

Els dinamitzadors/ores van aprofitar l'esmorzar, el dinar i, sobretot, l'espai de networking per xerrar i compartir experiències. El networking va funcionar des de les 11:30 fins a les 16:00 i s'hi van exposar més de 40 projectes i experiències, que van cridar força l'atenció dels dinamitzadors i dinamitzadores.

La jornada va concloure amb un brindis de la mà del Sr. Víctor Álvarez, cap del Servei de Desenvolupament i Cooperació Social, i del Sr. Ricard Faura, cap del Servei de Societat del Coneixement, que van felicitar a tothom per la jornada.

Encara que la jornada ja ha tingut lloc, continuem treballant a la wiki de la jornada, afegint-hi imatges, vídeos i diversos materials. També us volem animar a participar al fòrum sobre la jornada!

Aquí podeu veure una selecció de les fotografies de la trobada.